vitamin%20imaGE_edited.jpg

Varför behöver vi ta extra tillskott av Vitaminer & Mineraler?

1.Visste du att maten inte innehåller lika mycket näring som den gjorde för 50 år sedan? Nuförtiden använder man kemikalier för att få grödan att växa fortare, vilket orsakar mindre näringsämnen i grödan. vilket betyder att vi inte får tillräckligt med näring i maten, därför behöver man kosttillskott.

2.du behöver selen och jod för att försäkra att sköldkörteln kan fungera optimalt, vilket hjälper din ämnesomsättning att fungera normalt. På nordliga breddgrader finns det inte mycket selen. så då behöver man ta extra tillskott.

3.Du vet att du fått i dig allt du behöver för att kroppen ska fungera optimalt. att ta multivitamin eller enstaka vitaminer och mineraler kan vara som en vitamin/mineral försäkring för att balansera det låga näringsinnehållet som finns i vår dagliga mat.

4.Vid träning och även stress bränner kroppen mycket Vitaminer & Mineraler, då ÄR DET viktigt att tillföra extra kosttillskott för att balansera det man förlorat.

5.om du tar mediciner så använder dem vitaminer och mineraler för att fungera korrekt i kroppen. så man behöver tillföra mer vitaminer och mineraler för att kompensera förlusten av näringsämnen i kroppen.

vITAMINER OCH MINERALER ÄR UNIKA PRECIS SOM OSS!

vi finns här för att göra det lätt för er att välja rätt. skicka ett meddelande här eller instagram så kan vi hjälpa er med rätt råd!

Vitamins

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningsändamål och är inte avsedda att tas som medicinsk rådgivning. Om du är orolig, konsultera en vårdpersonal innan du tar kosttillskott eller introducerar några större förändringar i din kost.